Honey pot methode

De "honeypot"-methode is een van de meest voorkomende trucs geworden om mensen die crypto kopen te misleiden. Simpel gezegd, het is de situatie waarin je een token kunt kopen, maar niet kunt verkopen. Om dit te doen, creëren fraudeurs een token op hun eigen smart contract, waarbinnen een algoritme is geprogrammeerd om de gratis verkoop of uitwisseling van het token te blokkeren, waardoor alleen de makers het zelf kunnen verkopen.Wees voorzichtig en neem altijd de tijd om het project te analyseren. Je kunt alleen die projecten en teams vertrouwen die echte mensen hebben met wereldwijde doelen en plannen achter zich, evenals een grootschalige en krachtige infrastructuur en een actieve gemeenschap. En dan nog lukt het sommige om er met de centen vandoor te gaan. Maar dat probleem kan in ieder bedrijf voor komen en niet alleen in de crypto wereld.Begin daarom voorzichtig. Gebruik hiervoor niet meer geld dan je kunt missen. Ga niet over een nacht ijs, maar zorg dat je gedegen onderzoek doet. Investeren is een risico en je kunt je inleg verliezen.Wanneer je denkt dit is niks voor mij, begin er dan niet aan. Henri Ford heeft eens gezegd; "Of je nu denkt dat je het kunt, of je denkt dat je het niet kunt - je hebt gelijk." Dit heeft alles te maken met de wet van aantrekking en je mindset.Meer weten over mindset neem dan eens een kijkje op mijn pagina: Jouw financiële mindset veranderen.

Lees meer »

Crypto winter

De bears winnen het van de bulls. Net als de beren hun winterslaapcyclus hebben, heeft ook de cryptomarkt een cyclus. Echter niemand weet hoelang die nu gaat duren. Even voor de duidelijkheid: de markt kent een bearmarkt en een bullmarkt. In een bearmarkt daalt alles en in een bullmarkt stijgt het weer. 

Lees meer »

Een wereld vol risico's of kansen?

De Crypto wereld is een wereld waar het vaak moeilijk is om betrouwbare informatie te vinden. Het internet staat er vol mee: Mogelijkheden of scam, wat is de waarheid. We weten allemaal dat deze omgeving een nachtmerrie kan zijn met oplichting.Daarbij is het ook zo dat bedrijven failliet gaan en banken omvallen. Dan hebben we nog de inflatie, bijdrage voor de kinderopvang die naar beneden gaat, studieschulden die huizenhoog oplopen, pensioenen die om te huilen zijn.Deze wereld is vol van kansen en risico’s. Maar hoe kun je jezelf wapenen tegen de risico’s en toch optimaal je groeikansen benutten?Misschien raad je het al, er is maar één manier en dat is leren, leren hoe het werkt, leren wat je wel en niet moet doen.

Lees meer »

Top 10 beste boeken in de cryptowereld

Hier is onze nieuwe boekentip van de TOP-10 beste boeken uit de cryptocurrency-wereld: The Basics of Bitcoins and Blockchains door Anthony Lewis.Een inleiding tot cryptocurrencies en de technologie die ze aandrijft (cryptografie, cryptohandel, digitale activa, NFT)Begrijp Bitcoin, Blockchains en Cryptocurrency Antony helpt ons allemaal om de mechanica van bitcoin en blockchain duidelijk te begrijpen. Rob Findlay, oprichter, Next Money nr. 1 bestseller op het gebied van beleggen in derivaten en de winning van natuurlijke hulpbronnen, termijnhandel, banken en banken, energie en mijnbouw, monetair beleid en computers en technologie Er is veel geschreven over cryptocurrency en blockchains. Maar voor niet-ingewijden kan de meeste van deze informatie niet te ontcijferen zijn. The Basics of Bitcoins and Blockchains biedt een duidelijke gids voor deze nieuwe munteenheid en de revolutionaire technologie die haar aandrijft. Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies. Krijg inzicht in een breed spectrum van Bitcoin-onderwerpen, waaronder de geschiedenis van Bitcoin, de Bitcoin-blockchain en het kopen, verkopen en minen van Bitcoin. Leer hoe betalingen worden gedaan en hoe u waarde hecht aan cryptocurrencies en digitale tokens. Blockchain-technologie. Wat is een blockchain precies, hoe werkt het en waarom is het belangrijk? The Basics of Bitcoins and Blockchains beantwoordt deze vragen en meer. Lees meer over opmerkelijke blockchain-platforms, slimme contracten en andere belangrijke facetten van blockchains en hun functie in de veranderende cybereconomie. Dingen die u moet weten voordat u cryptocurrencies koopt. Vind betrouwbare en evenwichtige inzichten in Bitcoin-investeringen en investeringen in andere cryptocurrency. Ontdek de risico's en maatregelen, leer hoe u oplichting kunt identificeren en begrijp cryptocurrency-uitwisselingen, digitale portefeuilles en regelgeving.

Lees meer »

Doel, droom en plan

Er is een bedrijf en er is een droom.Er zijn doelen en er zijn plannen.Er is een missie.Wie ben ik?Een gewone vrouw die het leven zoals ze dat leefde beu was, altijd dezelfde sleur. Heeft besloten om het roer om te gooien. Ze wil een interessanter leven!Plannen: Creëer kapitaal.Omring je met interessante mensen.Ga reizen en de wereld verkennen.Inspireer mensen en help degene die hetzelfde willen.Jij hoeft alleen maar het stuur in eigen handen te nemen om jouw eigen mooiste leven te leven.Neem een beslissing.Maak een keuze.Ga het doen.Ik ben dankbaar voor elke dag.🙏En jij?

Lees meer »

6 geheimen om een nieuwe gewoonte vol te houden.

Als iets een gewoonte is, doe je het bijna automatisch en zonder na te denken, maar soms kunnen dingen die we een gewoonte willen worden een beetje een karwei lijken. Waarom is dit? We hebben onszelf allemaal doelen gesteld en het is geweldig om dit te doen, maar met de beste wil van de wereld zullen we er vaak niet in slagen om lang genoeg aan onze doelen vast te houden om ze te voltooien. Maar maak je geen zorgen, want onze zes top tips helpen je om in een gezonde mentale toestand te komen, je focus en motivatie te vergroten en je op weg te helpen om niet alleen je doelen te bereiken, maar ze ook om te zetten in gemakkelijk te onderhouden gewoonten .

Lees meer »

Wat zijn goede dagelijkse gewoontes?

Goede dagelijkse gewoonte kunnen best lastig zijn in ons jachtige leven. Het heeft prioriteit om te kiezen voor de goede gewoonte wat betreft ons welzijn en gezondheid. Vaak vergeten we in de waan van de dag wat we ons hebben voorgenomen. Dat is niet verwonderlijk wanneer we ons niet bewust zijn van wat we doen. Vaak beperken we ons tot één punt. Zo kies je zelf die energiestroom, die door jou heen gaat. Tegelijkertijd sta je open voor een oneindige voorraad keuzes. Het is dus heel bijzonder hoe krachtig en creatief ons bewustzijn is. Waarschijnlijk is het voor iedereen gemakkelijk om te zien waar je niet het gevoel hebt dat het goed gaat.Door je bewust te zijn wat je doet zul je gemakkelijker een goede keuze kunnen maken en volhouden.Het kost tijd en discipline om een routine te creëren, voelt als iets toevoegen aan de lijst met klusjes, en met zoveel te doen in ons drukke leven, hebben we het gevoel dat we gewoon niet de tijd hebben om alles te doen.

Lees meer »

De Wim Hof methode.

“Deze methode is heel eenvoudig, zeer toegankelijk en wordt door de wetenschap onderschreven, iedereen kan het, en er is niks dogmatisch aan, er is alleen maar acceptatie, alleen maar vrijheid.” WIM HOFDe Wim Hof methode is een boek wat je gelezen moet hebben.Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties. Hij verbreekt wereldrecords door blootvoets onder extreme temperaturen marathons te lopen door woestijnen en ijsvelden.In zijn gepassioneerde en pakkende stijl vertelt Wim zijn verhaal en legt hij zijn methode uit, met aandacht voor: ADEM: Te veel ademen heet hyperventilatie, zorgt voor benauwdheid en duizelingen. Het komt meestal door angst of stress. Door je ademhaling te verbeteren verdwijnt angst en stress, het verandert de biochemie in je lichaam, train je focus en laad je jezelf helemaal op. KOUD: Activeert en versterkt je cardiovasculaire systeem. Misschien is de Wim Hof methode nog niet iets voor jou. Begin je dag met koud af te douchen. Let wel goed op je adem, blijf rustig ademen.-Het verhoogt je alertheid.-Versterkt je immuunsysteem.-Verbetert je humeur. Deze sterke koude prikkel zet de bruine vetcellen in je lichaam in werking. Het zet je stofwisseling flink aan, waardoor je extra calorieën verbrandt.MINDSET: Het verhoogt je wilskracht en vergroot je innerlijke helderheid, zintuiglijk bewustzijn en aangeboren levensvreugde.SPIRITUEEL ONTWAKEN: Ervaar hoe ademhaling, kou en mindset je de schoonheid van de ziel laat zien.WETENSCHAP: De voordelen van deze methode, die inmiddels door miljoenen mensen wordt beoefend, zijn door acht universitaire onderzoeken bevestigd. Als je de grenzen van je mogelijkheden wilt verkennen en jezelf iolt overstijgen, dan is de Wim Hof methode mogelijk iets voor jou. 

Lees meer »

Meer rijkdom in je leven creëren.

Heb je haast en de neiging om te proberen zo snel  mogelijk, zoveel mogelijk geld te verdienen. Hier dan een advies van Sarah McCrum, Love Money, Money Loves You geef het tijd. Het lijkt erop dat we het onderwerp geld lastig vinden. Dat we het niet waard zijn en dat het vies is. Nou zal geld ook niet het meest hygiënische zijn om aan te raken, door zoveel handen het gegaan is. Maar is dat de reden waarom we denken als het snel kan hoef ik er niet over na te denken, gewoon veel geld krijgen en dan verder gaan met mijn leven. Maar zo werkt het niet.Rijkdom creëren is al het kweken van spieren, je moet er je tijd, energie en aandacht aan besteden. Geduld is daarom een schone zaak.Wanneer je jezelf tijd geeft, zal de groei van rijkdom geleidelijk over langere periode van je leven uitbreiden en zal het veel realistischer zijn.Om je wat extra handvatten te geven heeft Mastery to Financial Freedom een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Lees meer »

Wat gebeurt er?

Al een tijdje valt het mij op dat ik vaker struikel. Ik heb aan een paar flinke smakken gemaakt. Misschien denk je dan ja, dat doet iedereen wel eens. Maar ik denk dat niks voor niks gebeurt.Ik vraag me dan af, wat dit dan betekent. Wat wil het universum mij vertellen?Op 8 april lees ik een blog van Martha Krul dat we midden in een verandering zitten. Dat mensen in snel tempo veranderen en dat dit niet echt gemakkelijk is. Je hebt het oude meegemaakt, het nieuwe vraagt om een ander “uitdagingen” dan jij. Hoe maak je de keuzes om te gaan leven als de nieuwe persoon die je al bent. Je zit in een dilemma. Het gaat om het been trekken. Maar je vindt dat het gemakkelijker gezegd id dan gedaan …. Er volgt een stukje over nieuwe schoenen. En zoals ik al zei, niks gebeurt voor niks. Ik loop al lange tijd op dezelfde laarsjes of mijn wandelschoenen. De laarsjes zijn echt aan vervanging toe. De zool onder de voorkant van de laarsjes begonnen los te laten. Was dit een teken? Loslaten? Toch pas nog naar de schoenmaker gebracht om op te laten lappen. Is dit wat we doen? Stug vasthouden aan het oude?Gisteravond had ik een verjaardagsfeestje van onze buurvrouw. Laarsjes netjes gepoetst voor ik weg ging.Bij het restaurant waar het feest gevierd werd, lag voor de ingang een rode loper met aan beide zijde aardewerk schalen met brandende kaarsen. Misschien raadt je het al, ik struikel over een van de schalen met als gevolg dat mijn ene laars onder het kaarsvet zit.Hoezo, je krijgt geen hint. Wat gebeurt er en wat doe ik ermee?

Lees meer »

Hoop.

Vandaag trok ik de kaart HOOP van mij kaarten deck Orakel van de feeën.Op slag was ik verliefd op deze kaarten toen ik ze in Engeland in de winkel van St. Nectans Glen zag liggen. Maar zo ver hoe je niet te reizen je orakel kaarten in allerlei verschillende varianten gewoon bij Bol.com bestellen. Hoop. 

Lees meer »