Welk investeringsstrategie moeten crypto-investeerdersvolgen in 2023?

Gepubliceerd op 22 augustus 2023 om 09:07

Het voorgaande jaar liet zien hoe onvoorspelbaar gebeurtenissen en de gevolgen daarvan kunnen zijn. De ineenstorting van Terra (Luna), de val van de op een na grootste cryptocurrency exchange FTX, de bodem van bitcoin, de eindeloze cryptowinter en bearmarkttrends.

Welke strategie moeten crypto-investeerders volgen in 2023 na het jaar dat in alle opzichten tumultueus was?

Slimme investering

Een slimme investeringsstrategie helpt risico's te verminderen en het verlies van digitale activa te voorkomen. In een bearmarkt is het een goed idee om altijd contant geld op voorraad te hebben. Op basis van de ervaring kunnen de meest onvoorspelbare gebeurtenissen plaatsvinden op de cryptomarkt. En dergelijke evenementen kunnen een uitstekende gelegenheid zijn om crypto-activa tegen een lage prijs te kopen.

Doe je onderzoek

Onderzoeken is een van de belangrijkste voorbereidende stappen bij beleggen. Investeer alleen in die projecten die minstens één cryptowinter en een bear cyclus hebben meegemaakt. Bovendien is het erg belangrijk om vertrouwd te raken met alle technische documenten, de routekaart van het project te evalueren, dat wil zeggen de langetermijnstrategie en de gemeenschap.

Diversiteit

We weten allemaal dat beleggen in de eerste plaats gaat om het behoud van kapitaal. In dit geval kan een bepaald percentage van uw vermogen worden belegd in blue chip cryptocurrencies zoals bitcoin en ether. Het is belangrijk om meerdere inkomensstromen te hebben. Door in meerdere projecten te investeren spreid je je risico. 

Echter er is geen geheime saus om miljonair te worden op de cryptocurrency-markt. Maar toch is er één belangrijke regel: koop altijd cryptocurrency op een laag niveau en verkoop op een hoog niveau, en het komende jaar 2023 kan een uitstekende gelegenheid zijn om te beginnen, aangezien de prijzen in de markt laag zijn.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.