Wil je tips over heel veel onderwerpen? Hieronder vind je diverse onderwerpen waar je links krijgt naar diverse mogelijkheden om je mindset te veranderen. 

Boeken

Het lezen van boeken helpt je enorm bij het veranderen van je mindset. Niet alleen het lezen, maar juist het uitvoeren van de opgegeven oefeningen zorgt daarvoor. Hieronder vind je mijn selectie van bijzondere boeken. Klik op de foto en je kunt ze direct bestellen op bol.com.

In Nederland is het traditie dat je trakteert wanneer je jarig bent. Maar het is natuurlijk veel leuker om wanneer je jarig bent getrakteerd te worden. Je verjaardag kun je natuurlijk thuis vieren maar ga lekker met iemand een dagje op stap. Je krijgt namelijk op je verjaardag nogal wat dingen gratis of met korting.  
Bij Hema krijg je bv een tompouce.
Bij McDonalds een McNuggets, McFlurry of Hamburger.


Kijk voor meer tips op de pagina.

Kijk voor meer tips op de pagina.De Gouden Driehoek

De Gouden Driehoek is een samenspel van 3 onderwerpen die een synergie vormen in je leven om je gelukkig te voelen. Als je veel geld hebt, maar je gezondheid is niet goed en ook je tijdsbesteding, c.q. relaties zijn niet in orde, dan betekent geld helemaal niets. Heb je wel tijd en relaties, maar geen geld of gezondheid, geldt dat ook zo. Kortom: met alleen geld voel je je nog niet gelukkig. Het is de synergie tussen deze drie onderwerpen die jou gelukkig maakt. 

 

Binnenkort vind je hier meer informatie over deze onderwerpen.