Wil jij jouw financiële mindset aanpassen?

De uitspraken wanneer je voor een dubbeltje geboren bent die je zelf misschien doet, of die je omgeving je vroeger meegegeven heeft. Daardoor ben jij er nu van overtuigd dat jij dat ook bént. Dat het zo is. De eerst 1.5 jaar van mijn leven woonde ik met mijn ouders bij mijn opa en oma. Daar was ik het princesje in huis, was ik het kwartje. Toen mijn ouders een eigen huis kochten en mijn broertje geboren werd. Was ik overdag alleen met mijn moeder die wel de overtuiging had als je voor een dubbeltje geboren bent wordt je nooit een kwartje. Doe maar gewoon dan doe je gek genoeg. Ik begon me steeds meer aan te passen en ging me gedragen als dat dubbeltje, maar altijd bleef er iets wringen.

Hoewel er financieel nooit iets ontbrak, ik geen armoede heb gekend bij mijn opvoeding en mijn leven daarna, toen ik trouwde, zijn dit wel bekende uitspraken voor mij. Maar deze uitspraken gaan uit van het negatieve. Dat er niet genoeg is. Ik kreeg steeds meer last van die uitspraken. Ik zag de beperkingen in mijn eigen leven en de manier waarop ik leefde. Dit was niet mijn manier van leven. Dit was niet wie ik BEN.

Ik kwam eens iets tegen over "je financiële mindset" veranderen en ik ben dat gaan proberen. Het heeft mijn gedachten over geld, rijkdom en vrijheid totaal veranderd. In mijn zoektocht kwam ik zoveel mooie dingen tegen! Het één heeft mij meer geholpen dan het andere. En ik ben er van overtuigd dat het jou ook kan helpen een betere financiële mindset te krijgen. Zeker in de tijd waarin "crisis" en "recessie" de toverwoorden zijn. 

Alle ervaringen en informatie die ik opgedaan heb, heb ik gebundeld in een nieuw programma om jou verder te helpen. Mijn missie is namelijk om 2.000.000 (vooral) vrouwen naar Financiële Onafhankelijkheid of Financiële Vrijheid te brengen. Rijkdom en geld positiever te laten ervaren en jou denkwijze daarin drastisch te veranderen. 

Wat leer je in Jouw financiële mindset veranderen?

In dit programma leer je:

* verschillende technieken om je mindset ten aanzien van geld te veranderen.

* leer je veel meer over hoe je mind en je mindset werkt. 

* de mogelijkheden toepassen en daardoor je mindset te veranderen.

* hoe je met die veranderingen om moet gaan en hoe je je omgeving daar in mee kunt nemen. 

* je leert je eigen mindset veranderen.

* het is een online progamma wat je op je eigen tempo kunt doen.

 

Wat zeggen anderen van dit programma?

Recensie van anderen:

Ik ben nog maar pas begonnen en merk nu al verschil!

 

Ineke heeft me met haar ervaring en kennis al verder geholpen dan ik ooit had gedacht.