Honey pot methode

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 12:03

De "honeypot"-methode is een van de meest voorkomende trucs geworden om mensen die crypto kopen te misleiden. Simpel gezegd, het is de situatie waarin je een token kunt kopen, maar niet kunt verkopen. Om dit te doen, creëren fraudeurs een token op hun eigen smart contract, waarbinnen een algoritme is geprogrammeerd om de gratis verkoop of uitwisseling van het token te blokkeren, waardoor alleen de makers het zelf kunnen verkopen.

Wees voorzichtig en neem altijd de tijd om het project te analyseren. Je kunt alleen die projecten en teams vertrouwen die echte mensen hebben met wereldwijde doelen en plannen achter zich, evenals een grootschalige en krachtige infrastructuur en een actieve gemeenschap. En dan nog lukt het sommige om er met de centen vandoor te gaan. Maar dat probleem kan in ieder bedrijf voor komen en niet alleen in de crypto wereld.

Begin daarom voorzichtig. Gebruik hiervoor niet meer geld dan je kunt missen.
Ga niet over een nacht ijs, maar zorg dat je gedegen onderzoek doet.
Investeren is een risico en je kunt je inleg verliezen.

Wanneer je denkt dit is niks voor mij, begin er dan niet aan. Henri Ford heeft eens gezegd; "Of je nu denkt dat je het kunt, of je denkt dat je het niet kunt - je hebt gelijk." Dit heeft alles te maken met de wet van aantrekking en je mindset.

Meer weten over mindset neem dan eens een kijkje op mijn pagina: Jouw financiële mindset veranderen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.