Crypto winter

Gepubliceerd op 12 juni 2023 om 12:01

De bears winnen het van de bulls. Net als de beren hun winterslaapcyclus hebben, heeft ook de cryptomarkt een cyclus. Echter niemand weet hoelang die nu gaat duren. Even voor de duidelijkheid: de markt kent een bearmarkt en een bullmarkt. In een bearmarkt daalt alles en in een bullmarkt stijgt het weer. 

Op dit moment zijn mensen behoorlijk in paniek. Mensen verkopen hun coins. Maar de paniek zit 'm niet alleen in de cryptomarkt. Ondertussen is er ook een waardevermindering van het geld, zijn er gasprijzen die een aanslag zijn op je budget, is je pensioen om te huilen, studieschulden zijn huizenhoog en de kosten van onze dagelijks boodschappen zijn op korte tijd behoorlijk gestegen. 
Exchangers liggen onder vuur of verdwijnen, (sepa)banken worden meegesleurd in een faillissement en ga zo maar door. De angst zit er goed in.

Focus op wat werkt

De Blockchain- en Digital Asset-ruimte is vol kansen en risico's!

Ga niet over een nacht ijs. Maar hoe bescherm je jezelf tegen risico's en optimaliseer je de groeikansen... er is maar EEN-manier... Onderwijs.

 

Houd je in ieder geval aan deze 5 gouden regels van de cryptomarkt.

1. Koop tegen een lage prijs en verkoop munten tegen een hoge prijs.

2. Koop en houd de munt tot de prijs x3 tot x10 is of voor de komende 3 jaar.

3. Zorg dat je maandelijks meer munten genereert om het risico te minimaliseren en de winst te vergroten.

4. Verkoop nooit munten met verlies. Houd munten vast en wacht op groei.

5. Breek nooit de gouden regels vanwege paniek en urgentie.

Ik zou er nog een 6e aan toe willen voegen: Investeer NOOIT meer dan je kunt missen. Zorg dat je een buffer hebt in het geval van nood. Gebruik die buffer niet om te investeren, maar voor het doel waar die voor geschikt is: noodgevallen. 

Als je investeert in een coin of een systeem: zorg dat je er meer over leert. Je geld wegzetten en na x jaar kijken wat het geworden is, is vragen om problemen. Weet dus wat je geld voor je doet. Het mooie aan het jezelf onderwijzen wat jouw geld voor jou aan het doen is, is dat je mindset ook verandert. Je houding ten opzichte van geld verandert dan dus ook. 

Dat traject is een langzaam leertraject. Als dat voor jou werkt, helemaal top. Wil je een snellere verandering van je mindset? Kijk eens bij mijn aanbod. 

https://www.masterytofinancialfreedom.nl/jouw-financiele-mindset-veranderen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.