Geld stroomt naar mij toe als water.

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 13:58

Wat je nodig hebt:
- Een briefje van € 5 of meer mag natuurlijk ook
- Gemalen kaneel
- Water

Het enige wat je hoeft te doen is je papier geld plat neer te leggen en dan het water en de kaneel erop te mengen. Vouw het dan op en stop het in je portemonnee. Kaneel is een specerij die op dezelfde energiefrequentie zit als overvloed, terwijl water op het dollarbiljet de geldstroom symboliseerde - dus voeg alles bij elkaar en deze spreuk laat geld gemakkelijk en moeiteloos naar je toe stromen!

Je kunt het bankbiljet ook weken met maanwater en dan de kaneel erover strooien.
Verander het elke volle maan, en het laat je portemonnee ZO lekker ruiken.
     
Voor het water kun je ook gebruik maken van watercodes. Je kunt het evenwicht herstellen in je eigen energie en die van je familie en op je werkplek. Schrijf het op het koffiezetapparaat en de waterkoeler!
Om de mannelijke en vrouwelijke energieën in evenwicht te brengen, schrijf deze twee nummers op de tegenovergestelde zijkanten van de waterfles of waterkan:
99 77 654 en 44 66 111 – dit creëert een draaikolk die genezing in het water brengt. Water moet stromen, kolken, draaien en bewegen, schuimen en borrelen. Daarmee laadt het zichzelf weer op. Dat heet gevitaliseerd water. Ieder mens voelt dat dat goed voor hem/haar is.

Water is intelligent, en reageert op zijn omgeving. Als men het water analyseert wat lange tijd in de omgeving van mensen is geweest, reageert het water op de gedachten en gevoelens van een mens.
Water reageert op de omgeving. En omdat een mens voor ca 75 % uit water bestaat, reageert een mens mee.

Water heeft een geheim in zich, het kopieert de gevoelens, gedachten en herinneringen van zijn omgeving. Water heeft een geheugen. Water haalt de drukte, stress en spanning uit een mens. Dat voelen veel mensen. We gaan graag naar zee met vakantie. Naar water.  Mensen met veel stress gaan graag naar zee en/of een meer. Gewoon naar het water om weer ‘óp te knappen’. Water heelt. Water verzacht. Water helpt de gevoelens rust te geven. Daar knapt een mens ook flink van op. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.