Gebruik deze 369-manifestatiemethode

Gepubliceerd op 17 augustus 2023 om 13:03

De 369-manifestatiemethode is de laatste tijd super populair, dus ik wilde het allemaal voor je op een rij zetten.
Deze Tesla-methode vereist dat je
3 keer 's ochtends,
6 keer' s middags en
9 keer 's avonds een affirmatie schrijft.
Volg het bovenstaande voorbeeld en manifesteer wat je maar wilt met behulp van de Wet van Aantrekking.  

Hoe de 369-methode te doen.

Doel: € 10.000,- op mijn bankrekening.

Schrijf je verlangen 3x in de ochtend in de tegenwoordige tijd.
1.Ik heb € 10.000,- op mijn bankrekening staan, ik ben blij en dankbaar.

Schrijf je intentie 6x per dag op.
2.€ 10.000,- verschijnt op mijn bankrekening.

Schrijf de uitkomst 9x op voor het slapen gaan.
3.Financieel Overvloed, succes, onafhankelijkheid en vrijheid

We weten allemaal dat gezondheid, liefde en geld algemeen bekend staan ​​als de sleutel tot geluk. Manifestatie (of wet van aantrekking) is tegenwoordig over de hele wereld steeds populairder geworden en het internet wordt overspoeld met informatie over manifestatieprogramma's, methoden, boeken enz.  

Geïnspireerd door de grote Nikola Tesla noemde Darius het het Tesla Manifestatieprogramma. De maker, Darius, verkeerde in een erbarmelijke financiële situatie, hij kon zijn basisbehoeften niet eens betalen. Hij beweert dat hij in wanhoop was, totdat hij de oplossing ontdekte.

Volgens hem wist de beroemde Nicola Tesla al van de kracht van de geest. Tesla geloofde naar zijn mening dat de kracht om het leven te manifesteren dat je wilt,
van binnenuit komt, niet van buitenaf. Tesla gelooft dat de nummers 3, 6 en 9 de kracht hebben om rijkdom, gezondheid en liefde uit het universum aan te trekken.
Het enige dat u hoeft te doen, is leren hoe u deze drie getallen kunt gebruiken om het universum ertoe te brengen uw diepste verlangens te vervullen.

Helaas belemmeren negatieve energie zoals financiële stress, liefdeszorgen en een slechte gezondheid de kracht om je dromen aan te trekken.
Heel krachtig is om gebruik te maken van:
audio 369 hertz om de hersengolven te veranderen en de wortelchakra te reinigen, waardoor het pad van rijkdom en overvloed wordt geopend.
Affirmaties/Mantra's.
Grabovoi codes.
Kristallen of
Etherische oliën. Alles heeft een frequentie.
Inmiddels is ook (EFT Emotional Freedom Technique) tapping, tappen, kloppen, acupressuur punten, drukpunten, er zijn vele benamingen voor het toepassen een krachtige techniek om te gebruiken.
Tapping zorgt ervoor dat er veranderingen ontstaan in ons denken, het aanmaken van nieuwe neuropaden in de hersenen, brengt balans in ons energetisch systeem en kalmeert het zenuwstelsel en het zelfhelend vermogen van het lichaam.

Maar even terug naar de 3 6 9 methode. Geluid en trillingen beïnvloeden hoe we reageren en emoties opwekken. Zo kan een kil meditatief geluid je een goed gevoel geven, terwijl luide sirenegeluiden paniek of angst veroorzaken. Nikola Tesla gelooft dat sommige geluidsgolven je kunnen helpen om positiviteit aan te trekken. Volgens de wetenschap kun je de Alpha-hersengolf activeren met 369 hertz .

Elk manifestatieprogramma werkt als je enkele duidelijke stappen volgt. Dit is niet anders. Eerst moet je ontspannen, alleen ergens heen gaan en een koptelefoon opzetten. Vervolgens moet je een audiotracks en er elke dag naar luisteren. 

Op dit moment is het belangrijk om je zorgen en problemen te vergeten. Het zou het beste zijn om je te concentreren op zen worden; dan bereik je de Alpha-status. Daarna hoef je jezelf alleen nog maar de tijd te gunnen. Ga naar een vredige plek en ga weg van de negatieve trillingen die uit je lichaam komen.

Door dit proces herhaaldelijk te herhalen, raakt je volledig verlost van de slechte energieën die succes in de weg staan. Volgens het programma werkt dit omdat je energieën en hersengolven direct verbinding maken met je emoties, en dan worden je emoties werkelijkheid. Als je gelooft, kun je het bereiken.

De alfastaat
Bemiddelaars hebben jaren besteed aan het bereiken van de Alpha Brain Wave-staat, die je geest kalmeert en je in staat stelt je te concentreren op wat je hartje begeert. Maar natuurlijk zijn mensen geconditioneerd om zich zorgen te maken, dus besteden we het grootste deel van onze tijd aan het focussen op onze dagelijkse worstelingen. De zorgwekkende toestand van de hersenen verhindert dat je positieve energieën aantrekt die rijkdom en overvloed kunnen aanboren. Hersengolven zijn de wortel van al ons gedrag, onze emoties en gedachten, die de kern van de werkelijkheid vormen.

Daarom verandert alles wanneer de hersengolven veranderen, verandert ook onze realiteit. De holistische wereld beweert dat 369 hertz de wortelchakra reinigt. Zodra je je chakra leegmaakt, open je de weg om te tappen wat je maar wilt. De Alpha-staat helpt je om te ontspannen en te focussen; dus, waar je brein zich ook op richt, begint zich in je leven te manifesteren.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.