Water heeft een geheugen.

Gepubliceerd op 16 augustus 2023 om 13:42

Wist je dat water een geheugen heeft?

Water moet stromen, kolken, draaien en bewegen, schuimen en borrelen. Daarmee laadt het zichzelf weer op. Dat heet gevitaliseerd water. Ieder mens voelt dat dat goed voor hem/haar is. Op een vakantie naar het water, dat  geneest een mens van zijn stress. Zoiets kun je ook voelen. Een frisse bergbeek heeft een andere uitwerking op een mens als een vervuilde rivier.

Gevitaliseerd water kan wonderbaarlijke dingen doen. Uit een onderzoek van de hoogleraar Dr. Bernd Kröplin van de Universiteit van Stuttgart blijk dat water de trilling van de omgeving aan neemt. 

Water is meer als “alleen maar water”. Water reageert op de omgeving. En omdat een mens voor ca 75 % uit water bestaat, reageert een mens mee. Als je mediteert, en dat ook nog in een grote groep doet, dan reageert ook al het water in je lichaam.  Je verandert van structuur, van gedachten en gevoelens. Je wordt blij en alle spanning en stress verdwijnt. Je voelt je zuiver en met iedereen verbonden. Dat is in een groep ook snel en duidelijk merkbaar.

De Japanse onderzoeker, Dr. Emoto genaamd. Deze onderzoeker heeft veel over dit fenomeen gepubliceerd.

Wat interessant.  Er waren, onder andere, 2 potjes met rijst naast elkaar gezet. De ene werd gevuld met haat, uitschelden en boosheid. Het andere potje met liefde, genegenheid en zachtaardigheid. Het resultaat werd al snel zichtbaar. Kun je nagaan wat negativiteit met jezelf en je omgeving doet.

Water brengt van een rivier als, bijvoorbeeld,  de Rijn, verandert van structuur, na iedere stad, waar deze rivier langs stroomt.  Door ieder landelijk gebied, het verandert steeds weer. 

Wat interessant was, er waren onder andere, 2 potjes met rijst naast elkaar gezet. De ene werd gevuld met haat, uitschelden en boosheid. Het andere potje met liefde, genegenheid en zachtaardigheid. Het resultaat werd al snel zichtbaar. Kun je nagaan wat negativiteit met jezelf en je omgeving doet.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.