De Wim Hof methode.

Gepubliceerd op 19 april 2023 om 17:53

“Deze methode is heel eenvoudig, zeer toegankelijk en wordt door de wetenschap onderschreven, iedereen kan het, en er is niks dogmatisch aan, er is alleen maar acceptatie, alleen maar vrijheid.” WIM HOF

De Wim Hof methode is een boek wat je gelezen moet hebben.

Wim Hof, ook wel The Ice Man genoemd, is een levende legende door zijn verbazingwekkende prestaties. Hij verbreekt wereldrecords door blootvoets
onder extreme temperaturen marathons te lopen door woestijnen en ijsvelden.

In zijn gepassioneerde en pakkende stijl vertelt Wim zijn verhaal en legt hij zijn methode uit, met aandacht voor:
ADEM: Te veel ademen heet hyperventilatie, zorgt voor benauwdheid en duizelingen. Het komt meestal door angst of stress.
Door je ademhaling te verbeteren verdwijnt angst en stress, het verandert de biochemie in je lichaam, train je focus en laad je jezelf helemaal op.
KOUD: Activeert en versterkt je cardiovasculaire systeem. Misschien is de Wim Hof methode nog niet iets voor jou. Begin je dag met koud af te douchen. Let wel goed op je adem, blijf rustig ademen.
-Het verhoogt je alertheid.
-Versterkt je immuunsysteem.
-Verbetert je humeur.
Deze sterke koude prikkel zet de bruine vetcellen in je lichaam in werking. Het zet je stofwisseling flink aan, waardoor je extra calorieën verbrandt.
MINDSET: Het verhoogt je wilskracht en vergroot je innerlijke helderheid, zintuiglijk bewustzijn en aangeboren levensvreugde.
SPIRITUEEL ONTWAKEN: Ervaar hoe ademhaling, kou en mindset je de schoonheid van de ziel laat zien.
WETENSCHAP: De voordelen van deze methode, die inmiddels door miljoenen mensen wordt beoefend, zijn door acht universitaire onderzoeken bevestigd.

Als je de grenzen van je mogelijkheden wilt verkennen en jezelf iolt overstijgen, dan is de Wim Hof methode mogelijk iets voor jou. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.