Meer rijkdom in je leven creëren.

Gepubliceerd op 17 april 2023 om 22:27

Heb je haast en de neiging om te proberen zo snel  mogelijk, zoveel mogelijk geld te verdienen. Hier dan een advies van Sarah McCrum, Love Money, Money Loves You geef het tijd. Het lijkt erop dat we het onderwerp geld lastig vinden. Dat we het niet waard zijn en dat het vies is. 
Nou zal geld ook niet het meest hygiënische zijn om aan te raken, door zoveel handen het gegaan is. 

Maar is dat de reden waarom we denken als het snel kan hoef ik er niet over na te denken, gewoon veel geld krijgen en dan verder gaan met mijn leven. Maar zo werkt het niet.

Rijkdom creëren is al het kweken van spieren, je moet er je tijd, energie en aandacht aan besteden. Geduld is daarom een schone zaak.
Wanneer je jezelf tijd geeft, zal de groei van rijkdom geleidelijk over langere periode van je leven uitbreiden en zal het veel realistischer zijn.

Om je wat extra handvatten te geven heeft Mastery to Financial Freedom een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.