Geld is .......

Gepubliceerd op 8 januari 2023 om 10:26


Onlangs heb ik een post geplaatst over scam in de Crypto. Hierop kreeg ik een reactie.

Ik heb die een paar keer gelezen. Nou weet ik wel dat wanneer je je kop boven het maaiveld uitsteekt deze wordt afgehakt en dat er mensen zijn die hun mening niet onder stoelen of banken steken. Natuurlijk mag iedereen zijn mening hebben.
Deze opmerking ging als volgt:
Wanneer je gelooft in God weet je dat geld Satan is en dat wanneer je geld hebt dit beter aan arme mensen kunt geven.
Wanneer geld Satan is wil je dat dan aan arme mensen geven?

Nou is in mijn beleving geld een liefdevolle energie die we mogen aantrekken en ontvangen.
Er is niks mis met geld, echter met geld kunnen door mensen verkeerde dingen gedaan worden of op een niet zo nette wijze gebruik van gemaakt worden.

Alles is energie en daarbij heb je ook nog te maken met mindset en de Wet van Aantrekking. Wat trek jij aan en waarom? Welke overtuiging heb je over geld?

De innerlijke verwachting en de uiterlijke resultaten passen altijd precies bij elkaar. Verwachting in onze geest is de oorzaak van alles wat er in ons leven gebeurt - zowel goed als slecht.

Hoe vaak zeggen we niet: "Ik wist dat dat zou gebeuren!" wanneer ons iets rampzaligs overkomt? En als er iets goeds gebeurt, hoe vaak zeggen we dan niet: "Ik wist gewoon dat dat zou uitkomen"?

We hebben beide keren gelijk. Wat we verwachten gebeurt altijd. Naarmate we leren onze geest te disciplineren, is het onze taak om er zeker van te zijn dat wat we verwachten ook is wat we willen ervaren. Krachtige krachten worden in werking gezet door onze houding van verwachting. En deze productieve houdingen kunnen worden gecultiveerd.

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.