The 5 seconden regel.

Gepubliceerd op 9 januari 2023 om 18:46

Wie is Mel Robbins?

Een geweldige motivator. Wat een powervrouw. Ik heb haar in 2016 op een event in Las Vegas live mogen aanschouwen. Op het podium vertelde ze haar verhaal waar ik enorm van onder de indruk was.
Zo’n 15 jaar geleden bereikte zij haar dieptepunt en verloor bijna alles in het leven. Tegenwoordig is ze een van de meest gerespecteerde experts op het gebied van verandering en motivatie ter wereld. Miljoenen mensen en 's werelds toonaangevende merken gaan naar haar voor advies en wetenschappelijk onderbouwde hulpmiddelen om zelfverzekerder, effectiever en tevredener te worden.

Wat is haar missie?

Met de 5 seconden Regel zoveel mogelijk mensen helpen om zichzelf te motiveren. Wil jij je leven veranderen dan is dit een boek wat je gelezen moet hebben.

Het boek leert je het inspirerende en herkenbare verhaal van hoe Mel de 5-seconderegel uitvond tijdens het slechtste moment in haar leven, toen haar angst en financiën zo slecht waren dat ze nauwelijks uit bed kon komen. Sinds Mel de Regel heeft gemaakt, heeft zij deze gedeeld met publiek over de hele wereld, met de mensen die echte en blijvende verandering willen bewerkstelligen.

Het is eigenlijk heel eenvoudig. Het geheim om je leven te veranderen is niet weten wat je moet doen - het is weten hoe je jezelf ertoe kunt brengen het te doen. De Regel is een aftelmethode die je kunt gebruiken om slechte gewoontes te doorbreken, twijfel aan jezelf en negatieve zelfspraak te onderbreken en jezelf ertoe aan te zetten om in actie te komen.
Pas de 5 seconden Regel toe en het zal je leven drastisch veranderen. Alles is een kwestie van mindset. Wil jij je mindset veranderen?

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.