Ook ik heb mij schuldig gemaakt.

Gepubliceerd op 20 december 2022 om 15:01

Toen ik begon met “passief” geld te verdienen dacht ik ook, ik laat geld voor mij werken. Ik zette het in een systeem. Mij werd verteld dat er na verloop van tijd (wekelijks, maandelijks) geld gegenereerd zou worden waar ik niks voor zou hoeven doen. Echter vaak kwam ik bedrogen uit.

Soms werkte een tijdje en de founder ging er met de poen vandoor. Of een of andere overheid vond dat er niet aan de regels voldaan werd. De stekker ging eruit tot de rechter beslist had. Of het was BTC gerelateerd en er kon geen uitbetaling plaats vinden omdat het geld er niet voor was. Noem ze allemaal maar op.

Dit alles heeft er voor veel mensen niet toe bijgedragen om er nog aan te beginnen.

Toch geloof ik er nog steeds in, echter waar ik nu wel van overtuig ben is dat je niet alleen eerst gedegen onderzoek moet doen.

Maar ook:
- Je geen geld in een systeem moet zetten wat je niet kunt missen.

- Dat je meerdere inkomensstromen nodig hebt.
- Dat je je mindset moet veranderen en je beperkende overtuigingen moet tackelen.
- Dat alles energie is, ook geld. Ben je ervan bewust wat jij wil aantrekken.
- Maar het allerbelangrijkst is dat je gaat leren hoe het in elkaar steekt.
Door al doende leert men en deze stappen te volgen lopen er nu een aantal mooie plannen.

http://safir.com/ref/bmhbu3t128

https://public.platinworld.com/en/8647845792

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.