De hand die los laat.

Gepubliceerd op 7 december 2022 om 14:06

Het was 2016 en er kwam iets op mijn pad. Een trein denderde langs. Er zat iemand in de trein die mij de hand reikte. Vol vertrouwen en zonder ook maar te vermoeden wat het mij zou brengen,  sprong ik vanuit het niks in de voortrazende trein. Deze trein bracht mij tot persoonlijk groei en ontwikkeling. Maar bovenal ik ging geloven in mezelf en leerde weer dromen. Wat ik letterlijk en figuurlijk al jaren niet meer deed. Ik ontdekte dingen waar ik het bestaan niet van wist. Ik die grijze huismus reisde de halve wereld rond.

Ik leerde nieuwe mensen kennen maar vooral ook mijzelf. Dit is wat ik wilde en ik ging ervoor, voor de volle 100%. Ik kreeg erkenning van het bedrijf en de mensen binnen het bedrijf. Ik werd gezien en gehoord. Misschien wel voor de eerste keer in mijn leven. Het podium was voor mij en ik vond het heerlijk. Dit zou mijn weg hebben kunnen zijn op weg naar financiële vrijheid. Maar soms laten we ons beïnvloeden door onze omgeving die niet in dezelfde droom geloven. 

De trein ging langzamer en langzamer. De hand liet los en ik riep: Ik kan het niet alleen. Ik huilde, maakte verwijten naar die ander. Ik kon het immers niet alleen. Ik wilde niet loslaten en terug naar waar ik vandaan kwam.


Na veel vallen en opstaan weet ik nu dat soms wanneer het lijkt alsof dit het ergst is wat je is overkomen, later blijkt dat dit het beste is wat je is overkomen. Leren doe je alleen met vallen en opstaan en weer doorgaan. Dankbaar ben ik voor de mooie momenten en dat je mij hebt losgelaten.

Heb jij een soortgelijke ervaring en weet je niet hoe nu verder?

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.