Wanneer je tegen een dijk blijft kijken zal je nooit de zee zien.

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 17:22

Binnen een organisatie promoten ik ons bedrijf. Een poos geleden werd mij gezegd dat het bedrijf waar ik mee samenwerk niet okay was. Ik schrok van deze opmerking en ondanks dat ik een rotsvast vertrouwen had en nog heb deed dit wel degelijk iets met mij.
Bij mijn weten een integer bedrijf met een uniek concept en een visie gericht op de toekomst.
Er was een klacht gekomen van een ander lid dus moesten ze hier iets mee.
Ik kreeg de opmerking dat het piramide was, dat het te mooi was om waar te zijn en het dus ook niet waar kon zijn. Dit alles was onderzocht (op het internet).

Wanneer je zoekt op het internet zal je vinden wat je wil vinden. 

Daar ons bedrijf begon te groeien kreeg het steeds meer aandacht bij mensen die het grote geheel hiervan zien en de mensen die graag in de belangstelling willen komen door andere zwart te maken. Het verkondigen als zijnde spam.
Wanneer je kop boven het maaiveld uitkomt zal het worden afgehakt. Bleek ook deze keer. Ons bedrijf groeit nog steeds mede doordat de investeerder in de rij staan omdat zij zien dat dit een uniek concept is wat nog nooit een organisatie voor elkaar heeft gekregen.

Heb jij of heeft jouw bedrijf hiermee te kampen?

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.
https://www.masterytofinancialfreedom.nl/jouw-financiele-mindset-veranderen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.