Gered van de verdrinkingsdood.

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 14:09

Het is ruim 50 jaar geleden maar ik weet het nog als de dag van gisteren. Het is schitterend zomerweer. Met 3 gezinnen allemaal ooms en tantes waarvan 6 volwassenen en 5 kinderen in een VW busje gaan we richting een camping om daar een bezoek te brengen aan familie van mijn oom en tante. Een gezin met 2 kinderen een jongetje en een meisje. Het meisje Anja is van mijn leeftijd. Het is gezellig maar een behoorlijke drukte met zoveel mensen.

We hebben onze badpakjes aan en samen gaan Anja en ik een stukje wandelen.
De camping ligt aan een rivier. We komen aan de kade. Er staat een groepje mannen te roken en wij willen erlangs gaan. Een van de mannen stapt achteruit en ik val in het water. Ik kan nog niet echt zwemmen. Het water sluit zich boven mij. Het wordt donker maar dan zie ik een wit overhemd. Een van de heren is zonder zich te bedenken achter mij aangesprongen. Mijn reddende engel. Hij zet mij op de kant. Van schrik zetten Anja en ik het op een rennen. Tot op de dag van vandaag weet ik niet waar we naar toe gerent zijn. Hebben onze ouders überhaupt geweten dat ik in het water ben beland. Ik heb er nooit iets van gezegd. Mijn reddende engel ben ik nog steeds dankbaar. Regelmatig denk ik aan deze man. In gedachten heb ik hem vaak bedankt voor zijn redding en me afgevraagd wie het was. Ik zal het nooit weten.

Zo kan het ook gaan in je bedrijf dat er iets gebeurd waardoor je het gevoel hebt te zullen verdrinken en ineens is daar de oplossing. Al dan niet in de vorm van een reddende engel.

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.