Help had ik maar een glazen bol zodat ik in de toekomst kon kijken.

Gepubliceerd op 6 december 2022 om 13:59

Iets wat ik nooit had bedacht of had verwacht dat ik dit zou doen. Met ons bedrijf ben ik een aantal jaren geleden naar Las Vegas ben geweest. Ik die altijd thuis was vloog naar het andere eind van de wereld. Het was voor mij als een sprookje en in sprookjes bestaan ook tovenaars. In mijn sprookje mocht ik Merlijn met zijn glazen bol ontmoeten. Op dat moment ging (bijna) alles als van een leien dakje. Ik dacht dat het nooit voorbij zou gaan. Mijn rijke jaren waren aangebroken helaas hebben ze geen 7 jaar geduurd. Maar ik heb enorm genoten van die tijd. Die herinneringen pakken ze mij niet meer af.

Gelukkig heb ik toen in de glazen bol niet gezien dat aan dit sprookje een eind zou komen en ik weer daar terug was als voordat ik naar Las Vegas ging. Soms veranderen er dingen in je leven die minder leuk zijn. Ondanks dat heb ik de moed niet opgegeven. Hoe meer tegen gas ik kreeg hoe sterker mijn drive was om door te gaan. Wil(de) ik mezelf bewijzen? Mogelijk wel.
Ik weet dat ik er altijd sterker uitkomt. Er is geen licht zonder donker. Er is geen eb zonder (over)vloed.

Dit geld ook voor je bedrijf soms gaat alles lekker in de flow en volgende keer gaat het stroef en kun je er de vinger niet opleggen waarom dit het geval is.
Wat doe jij wanneer het even tegenzit?

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.