Mijn magische reis blogs

ENERGETISCHE BESMETTING ( DEEL 1 )

Alles om ons heen is energie. Sommige energieën zijn positief en sommige zijn negatief. Gedurende de dag word je beïnvloedt door verschillende energieën om je heen. Deze energieën hebben het vermogen om je leven positief of negatief te beïnvloeden. Zo kunnen positieve energieën meer geluk en plezier in je leven bevorderen, terwijl negatieve energieën je stress, pech, of verdriet in je leven kan veroorzaken. Ook kunnen deze energieën van het energetische niveau naar het fysiek niveau dalen en je gezondheid beïnvloeden.

Lees meer »

Het ging altijd om jou.

"Je gaat het op een dag realiseren - dat geluk nooit over je baan ging, of je diploma, of een relatie hebben. Geluk ging er nooit over om in de voetsporen te treden van al diegenen die voor je kwamen, het ging nooit om zoals de anderen te zijn. Op een dag zul je het zien - dat geluk altijd ging over de ontdekking, de hoop, het luisteren naar je hart en het volgen waar het ook maar naartoe wilde. Geluk ging altijd over vriendelijker zijn voor jezelf, het ging altijd over het omarmen van de persoon die je aan het worden was. Ooit zul je het begrijpen. Dat geluk altijd ging over leren leven met jezelf, dat geluk nooit in handen van andere mensen was. Het ging altijd om jou. Het ging altijd om jou."

Lees meer »

"Jaag geen vlinders na"

Een verhaal met een waardevolle les. Een jonge jongen vroeg zijn grootvader: "Opa, ik wil een ster worden, ik wil in films spelen. Als ik groot ben, wil ik de wereld zien, mooie auto's rijden en in een huis van glas wonen. Ja, ik wil heel graag succesvol zijn en geweldig. Dus vertel me eens, hoe kan ik al mijn doelen nastreven en ze sneller bereiken?" De grootvader stopte even, draaide zich om en zag een enorme en supermooie vlinder op een bloem dansen. Meteen zei hij: "O, mijn God! Wat een prachtige vlinder! Nu, haast... haast je en achtervolg hem! Zorg ervoor dat je hem vangt! Laat hem niet wegvliegen! Ga!" De jonge jongen rende haastig naar de vlinder toe, maar toen hij hem probeerde te grijpen, vloog de vlinder plotseling tegen de wind in. Hij rende er achteraan en probeerde hem te vangen, maar hij vloog zo snel. Hij rende rond en rond in de tuin totdat hij moe werd, en toen kon hij de vlinder niet meer zien. Hijgend van ademnood keerde hij hijgend en puffend terug naar zijn grootvader. 'Ik kon hem niet vangen, opa! Hij vloog weg!' De grootvader glimlachte even, nam toen de jonge jongen bij de hand en leidde hem naar een hoek. Hij wachtte tot hij gekalmeerd was en fluisterde toen in zijn oor: ‘Luister, jongen, laat me je een lesje leren, een waardevolle levensles. Als je je tijd besteedt aan het jagen op vlinders, zullen ze wegvliegen. Maar als je je tijd besteedt aan het aanleggen van een prachtige tuin, komen de vlinders naar je toe. Zie je... die vlinder is net als jouw doelen in het leven. Op onze reis naar succes raken we gemakkelijk verstrikt in het nastreven van directe doelen, de vluchtige vlinders van het leven. De echte magie vindt echter plaats wanneer we ons concentreren op het bouwen van iets substantieels, vergelijkbaar met het cultiveren van een levendige tuin. In plaats van meedogenloos te jagen, kun je je energie richten op het creëren en onderhouden van iets dat betekenisvol is, of het nu een project is, een vaardigheid of een relatie die je gaat cultiveren, het zal natuurlijk kansen, ervaringen en succes aantrekken. Ga dus niet achter liefde, geld of succes aan. Word de beste versie van jezelf en die dingen komen naar je toe."

Lees meer »

Mijn reis in Persoonlijke Ontwikkeling.

Het was 2011 dat ik in aanraking kwam met NLP (Neurolinguïstisch programmeren). Daar leerde ik technieken van Tony Robbins, voorheen had ik nog nooit van deze beste man gehoord. Ik ging hem volgen. Het was 2016 dat ik voor het bedrijf waar ik mee werkte een evenement ging bijwonen is Las Vegas. Daar was een van de gastsprekers Tony Robbins. Wat was ik in mijn element dat ik hem zou gaan ontmoeten. Ik riep: Ik ga op de foto met Tony. Ik was ervan overtuigd dat dit ging gebeuren. Nou zijn verlangens, gedachten, overtuigingen of vibraties enorm krachtig. Ik was daar met onze dochter, we hadden een normale kaart om in de zaal te zitten. Tijdens onze inschrijving konden we een upgrade doen, wel met een redelijke bijbetaling. Mijn motto op dat moment (gelukkig konden we het betalen), dit doe je, maar eens in je leven. Daar kom ik nu graag op terug, het smaakt immers naar meer.We hadden een mooie plek op de 2e rij aan een tafel. Op een bepaald moment kwam Tony onze richting uit, op dat moment heb ik mijn eerste selfie gemaakt met Tony op de achtergrond. Het was dus niet helemaal wat ik in gedachten had, maar wel heel close. Het was goed genoeg, meenemend dat er 13.000 mensen in de zaal zaten.Ik heb hem nog twee keer van dichtbij op het podium mogen meemaken.

Lees meer »

Liefdadigheid verpakt in waardigheid.

Een dame vroeg aan een oude straatverkoper: "Voor hoeveel verkoop je je eieren?" De oude man antwoordde: "0,50 ¢ per ei, mevrouw." De Dame antwoordde: "Ik neem zes eieren voor $ 2,00, anders ga ik weg." De oude verkoper antwoordde: “Koop ze voor de prijs die u wilt, mevrouw. Dit is een goed begin voor mij, want ik heb vandaag geen enkel ei verkocht en ik heb dit nodig om te kunnen leven.”Ze kocht haar eieren voor een zacht prijsje en vertrok met het gevoel dat ze gewonnen had. Ze stapte in haar mooie auto en ging met haar vriendin naar een chique restaurant. Zij en haar vriendin bestelden wat ze wilden. Ze aten een beetje en lieten veel staan van wat ze om hadden besteld. Dus betaalden ze de rekening, die $ 150 bedroeg. De dames gaven $ 200 en zeiden tegen de chique restauranteigenaar dat hij het wisselgeld als fooi moest houden.Dit verhaal lijkt misschien heel normaal voor de eigenaar van het chique restaurant, maar zeer oneerlijk voor de eierverkoper. De vraag die het oproept is;Waarom moeten we altijd laten zien dat we macht hebben als we van de behoeftigen kopen?En waarom zijn we genereus tegenover degenen die onze vrijgevigheid niet eens nodig hebben?We hebben ooit ergens gelezen dat een vader goederen van arme mensen kocht tegen een hoge prijs, ook al had hij de dingen niet nodig. Soms betaalde hij er meer voor. Zijn kinderen waren verbaasd. Op een dag vroegen ze hem: "Waarom doe je dit, papa?" De vader antwoordde: “Het is liefdadigheid verpakt in waardigheid.”Ik weet dat de meesten van jullie dit bericht niet zullen delen, maar als jij een van de mensen bent die de tijd heeft genomen om tot nu toe te lezen...Dan zal deze boodschap van poging tot ‘humanisering’ een stap verder in de goede richting zijn gegaan.

Lees meer »

Hoe ga jij om met een lastige situatie?

Onze dochter en ik waren onderweg van Las Vegas naar Amsterdam. We hadden een tussenstop in Philadelphia. Weer terug in het vliegtuig moest nog een en ander gechecked worden. Steeds weer kwam er een monteur het vliegtuig in en ging weer weg. Even later leek het of er iets gestart werd, wat klonk als iets wat niet wilde aanslaan. De remmen vertoonde mankementen. De meeste tijd van de vlucht zijn die niet nodig, maar het is wel fijn wanneer ze werken bij de landing. Ondertussen zaten we al een paar uur in het vliegtuig. Ineens word er omgeroepen dat we zo spoedig mogelijk onze spullen moesten pakken om het vliegtuig te verlaten. We zouden naar het vliegtuig wat ernaast stond gaan en daarmee terug vliegen naar Amsterdam. In de vertrekhal bleek dit niet mogelijk vanwege de vlieguren van het personeel. Ze hadden er al een dienst opzitten en wanneer ze nu zouden vertrekken zouden ze met hun volgende rooster in de knoei komen. Daar stonden we dan midden in de nacht, op een bijna lege luchthaven, zonder bagage. Mensen liepen te bellen en op internet te zoeken naar een andere vlucht. Verloren stonden we daar zonder verder aanspreekpunt of uitleg.Er werden een aantal balies geopend. We kregen een voucher om iets te eten en te drinken te halen. Er kwam een karretje aan die ons naar het andere eind van de luchthaven bracht om iets te eten in het enige restaurant wat nog open was. De luchthaven was zo goed als verlaten.Toen we terugkwamen, bleek dat er hotels geregeld waren om de nacht door te brengen. Het hotel lag in een achtergebleven buurt, het had zeker geen 5 sterren. Op de binnenkant van de hotelkamer deur zaten grote, extra sloten. Wat er niet toe bijdroeg om je veilig te voelen.

Lees meer »

Laat dit even tot je doordringen.

Aan de persoon die zich zorgen maakt over wat anderen over je zullen denken of zeggen...Hier is een kamer GEVULD met alle mensen die uw rekeningen betalen, elke dag in jouw schoenen lopen, jouw toekomst bepalen en veel meer van jouw gezin houden dan jij ooit zou kunnen.

Lees meer »

Dit is wie we zijn

 De Empowered Feminine is niet de vrouw die eindelijk haar tekortkomingen nauwgezet heeft verholpen.Zij is de vrouw die zich niet langer voor hen verontschuldigt.

Lees meer »

Ik heb deze vrouw verwaarloosd.

Ik heb niet op volle kracht van haar gehouden. Ik heb haar in leugens laten geloven en haar verteld dat ze niet goed genoeg was en ik heb anderen toegestaan ​​om haar te vertellen dat ze niet goed genoeg was. Ik heb haar toegestaan ​​gebroken te worden. Ik heb toegestaan ​​dat anderen haar respectloos behandelen.

Lees meer »