Mijn magische reis blogs

Laat dit even tot je doordringen.

Aan de persoon die zich zorgen maakt over wat anderen over je zullen denken of zeggen...Hier is een kamer GEVULD met alle mensen die uw rekeningen betalen, elke dag in jouw schoenen lopen, jouw toekomst bepalen en veel meer van jouw gezin houden dan jij ooit zou kunnen.

Lees meer »

Dit is wie we zijn

 De Empowered Feminine is niet de vrouw die eindelijk haar tekortkomingen nauwgezet heeft verholpen.Zij is de vrouw die zich niet langer voor hen verontschuldigt.

Lees meer »

Ik heb deze vrouw verwaarloosd.

Ik heb niet op volle kracht van haar gehouden. Ik heb haar in leugens laten geloven en haar verteld dat ze niet goed genoeg was en ik heb anderen toegestaan ​​om haar te vertellen dat ze niet goed genoeg was. Ik heb haar toegestaan ​​gebroken te worden. Ik heb toegestaan ​​dat anderen haar respectloos behandelen.

Lees meer »

Leef je leven volgens je eigen regels. Het is oké.

Het is oké om JOUW leven te leiden.Zelfeigenaarschap is het volledig bezitten van je eigen leven. Zie het als toezeggingen die u aan uzelf doet, inclusief de toezegging om:- wees authentiek en trouw aan je echte zelf- volg je eigen innerlijke leiding en intuïtie- denk voor jezelf- vorm je eigen overtuigingen en opvattingen- neem de verantwoordelijkheid voor je geluk- gooi scripts die anderen je hebben opgelegd terzijde- oefen zelfzorg-doe wat jou vreugde en vervulling geeft- liefdevolle en wederzijds bevredigende relaties opbouwen- zeg nee en stel grenzen voor uw welzijn- destructieve of giftige relaties beëindigen- heb compassie en geduld met jezelf- zoek hulp en ondersteuning wanneer dat nodig is- actualiseer uw unieke mogelijkheden en mogelijkheden- leef je leven op basis van wat voor jou het belangrijkst is- breek je los van de kudde en wees je eigen persoon-Jim Palmer

Lees meer »

Ho'oponopono.

Ho’oponopono Ho'o = is to make itpono = rightpono-pono = dubble rightOORSPRONG VAN DEZE TECHNIEKHo’oponopono is een eeuwenoude Hawaïaanse praktijk van vergeving en verzoening. Traditioneel werd het door familieleden beoefend voor iemand die lichamelijk ziek was, omdat men dacht dat schuldgevoel over fouten die de persoon had begaan hem ziek had gemaakt. Moderne onderzoekers hebben ontdekt dat de toepassingen van Ho'oponopono verreikende implicaties kunnen hebben en in elke situatie, probleem, kwestie, relatie of zorg kunnen worden gebruikt, simpelweg door uw intentie en aandacht te gebruiken om deze 4 sleutelmantra's te gebruiken voor genezing van iedereen. relaties en voor manifestaties van overvloed en voorspoed op alle gebieden van uw leven.Zelfidentiteit via Ho'oponopono is een bijgewerkte versie van een oud Hawaïaans probleemoplossingsproces. Zelfidentiteit via Ho'oponopono is een prachtig hulpmiddel voor zelfgenezing en zorgt voor een grote verbetering op alle gebieden van je leven. 

Lees meer »

Manifestatie Tip

Maak een mooi manifestatie schaaltje Begin met ongekookte rijst, dit als teken van overvloed. Gebruik een halve een citroen. Citroen is om blokkades op te heffen. Snijd het citroen in vieren, strooi koffie en kaneelpoeder erop, kruidnagels, 1 laurierblad of 2, peper korrels of gewone peper. Op het laurierblad schrijf je wat je wil manifesteren en eindig met: zo zal het zijn.

Lees meer »

Wees geweldig met geld. Affirmaties.

Geld is mijn vriend.Ik ben in staat om mijn leven precies zo in te richten als ik wil.Ik ben gefocust op het bereiken van geldgeluk.Ik ben dankbaar voor al het geld dat in mijn leven aanwezig is.Geld stroomt gemakkelijk, snel en harmonieus naar mij toe.Ik laat alle zorgen rondom mijn financiën los.Ik trek rijkdom aan van alle kanten.Ik breng mijn leven op orde en accepteer al het goede dat in mijn leven komt.Ik ben een sterk geladen geldmagneet.Ik creëer meerdere inkomstenstromen.Het universum voorziet mij van overtollige rijkdom.Ik sta echt positief tegenover geld.Ik waardeer het geld dat ik nu heb.Ik ben goed genoeg om rijk te zijn, het is mijn geboorterecht.Alles wat ik aanraak verandert in goud.De wereld is beter als ik rijk ben.Ik haal het maximale uit elke euro.Geld heeft een positieve invloed op mijn leven.Mijn bedrijf groeit altijd.Ik geniet gelukkig van een levensstijl van luxe.Het is gemakkelijk om mijn vermogen te verdienen, te behouden en te laten groeien.Geld is licht en gelukkig.Ik sta open en klaar om de overvloed te ontvangen die op mijn pad komt. Ik ben creatief.Ik ben bereid mijn talenten en gaven met anderen te delen.Ik ben afgestemd op een instroom van overvloed.Mijn lichaam is gezond en overvloedig met leven van binnenuit.Ik heb een speciale vaardigheden die me uniek en wenselijk maken.Ik ben mijn eigen persoon, ik behoor niemand toe.Ik laat alle negatieve energie over geld los.

Lees meer »

Ik neem de volle verantwoordelijkheid.

Ik neem de volle verantwoordelijkheid voor het feit dat mijn gedachten, woorden en acties uit het verleden hebben geleid tot de resultaten in mijn realiteit.Ik ben me ervan bewust dat de chaos in mijn hoofd leidt tot chaos in mijn leven.Ik ben me ervan bewust dat het vastzitten in mijn hoofd, leidt tot stilstand in mijn leven.Ik ben me ervan bewust dat ik op mijn "wat als" vragen, "wat als" antwoorden krijg. Ik ben me ervan bewust dat ik mijn "enthousiasme" verwar met keihard de teugels aan willen trekken en controle hebben, en daardoor NOOIT kan ontvangen. Ik ben klaar om los te laten, klaar voor innerlijke rust, klaar voor nieuwe gedachtes, gevoelens, woorden en acties, die leiden tot nieuwe resultaten.

Lees meer »

Een spreuk die je elke dag kunt gebruiken.

Gebruik deze elke dag, het gaat als volgt:Spirituele gidsen, bondgenoten, voorouders en goddelijkheid. Ik vraag om uw advies over wat geschikt is voor mij.Ik vraag om uw zegeningen op deze dag.Ik vraag om de weg van mijn ware wil bekend te maken. Zegeningen van geluk.Zegeningen van de gezondheid.Zegeningen van wijsheid.Zegeningen van rijkdom.Zegeningen van plezier.Zegeningen van de sterren, de maan, de aarde en de zon.Zegeningen van bescherming.Zegeningen van vrede.Zegeningen uit het noorden, zuiden, westen en oosten.Mijn werk van mijn wil zal ongehinderd zijn, mijn impact is nuttig waar het nodig is.  Zo boven zo beneden..Zowel binnen als buiten.Zo is het en zo zal het zijn.

Lees meer »