Top 10 beste boeken in de cryptowereld

Gepubliceerd op 29 mei 2023 om 11:11

Hier is onze nieuwe boekentip van de TOP-10 beste boeken uit de cryptocurrency-wereld: The Basics of Bitcoins and Blockchains door Anthony Lewis.
Een inleiding tot cryptocurrencies en de technologie die ze aandrijft (cryptografie, cryptohandel, digitale activa, NFT)

Begrijp Bitcoin, Blockchains en Cryptocurrency Antony helpt ons allemaal om de mechanica van bitcoin en blockchain duidelijk te begrijpen. Rob Findlay, oprichter, Next Money nr. 1 bestseller op het gebied van beleggen in derivaten en de winning van natuurlijke hulpbronnen, termijnhandel, banken en banken, energie en mijnbouw, monetair beleid en computers en technologie

Er is veel geschreven over cryptocurrency en blockchains. Maar voor niet-ingewijden kan de meeste van deze informatie niet te ontcijferen zijn. The Basics of Bitcoins and Blockchains biedt een duidelijke gids voor deze nieuwe munteenheid en de revolutionaire technologie die haar aandrijft. Bitcoin, Ethereum en andere cryptocurrencies.

Krijg inzicht in een breed spectrum van Bitcoin-onderwerpen, waaronder de geschiedenis van Bitcoin, de Bitcoin-blockchain en het kopen, verkopen en minen van Bitcoin.

Leer hoe betalingen worden gedaan en hoe u waarde hecht aan cryptocurrencies en digitale tokens. Blockchain-technologie.

Wat is een blockchain precies, hoe werkt het en waarom is het belangrijk? The Basics of Bitcoins and Blockchains beantwoordt deze vragen en meer. Lees meer over opmerkelijke blockchain-platforms, slimme contracten en andere belangrijke facetten van blockchains en hun functie in de veranderende cybereconomie. Dingen die u moet weten voordat u cryptocurrencies koopt.

Vind betrouwbare en evenwichtige inzichten in Bitcoin-investeringen en investeringen in andere cryptocurrency.

Ontdek de risico's en maatregelen, leer hoe u oplichting kunt identificeren en begrijp cryptocurrency-uitwisselingen, digitale portefeuilles en regelgeving.

 

Meer informatie over: Blockchain-technologie en hoe het werkt Werking van de cryptocurrency-markt Evolutie en potentiële impact van Bitcoin en blockchains op wereldwijde bedrijven

U hebt deze boeken al gelezen zoals Blockchain Bubble of Revolution, Cryptoassets, Blockchain Technology Explained, Blockchain Revolution, The Bitcoin Standard, Bitcoin beheersen, of Bitcoin voor Dummies, maar om de technologie echt te begrijpen, lees je The Basics of Bitcoins and Blockchains.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.