Hersenspoel jezelf.

Gepubliceerd op 19 januari 2023 om 11:13

Van jongs af aan vertellen we onszelf verhalen, wanneer we ons daarvan bewust zijn kunnen we de negatieve of minder leuke verhalen omzetten naar krachtige positieve verhalen. Hiervoor kunnen we affirmaties gebruiken en kunnen we dingen manifesteren.

Positieve affirmaties bekrachtigen op een positieve manier. Door affirmaties te blijven herhalen worden je hersenen getraind om gedachten te versterken.
Onze hersenen zijn geprogrammeerd en geloven wat ze vaak zien of horen.
Door op een positieve manier jezelf te hersenspoelen zul je positieve dingen gaan geloven en of aantrekken.

Wanneer je de affirmaties gaat gebruiken en je voelt het niet van binnen zal het niet gaan werken.

Hierbij een tip om je hersenen te foppen.
Je zegt eerst de waarheid. Dat kan bv zijn een week heeft 7 dagen, daarna benoem je de affirmatie die je wil gaan geloven zoals; Ik ben tevreden.
Kies hiervoor een positieve gedachten in de tegenwoordige tijd. Doe dit elke dag. Het is slim om een vast moment te kiezen. Mooie momenten zijn in de badkamer of de wc. Hier kun je post-its plakken op de spiegel of muur.
Je kunt een mooi boekje aanschaffen en de affirmaties in de ochtend wanneer je wakker wordt en ‘s avonds voor het slapen gaan doorlezen.
Door het hardop te zeggen gebruik je meerdere zintuigen zoals je hoort het en je ziet het.

Je hersenen zullen het na herhaling gaan geloven en daarna gaan voelen. Sommige mensen voelen het gelijk en andere hebben langere tijd nodig om het te voelen.

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven?
Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.