Extra inkomen genereren

Ik begrijp dat je nu het geld niet hebt om je mindset aan te passen. Maar wist je dat er best wel een aantal mogelijkheden zijn om extra geld mee te verdienen, zodat je dat wel kan? ;-) Ik geef je hieronder een aantal laagdrempelige opties. 

Bol.com

Heb jij een website en kun je links leggen met de artikelen op Bol.com? Onder bepaalde voorwaarden kun je een affiliate account aanvragen bij Bol.com. Daarmee kun jij links op jouw website zetten die naar jouw affiliate account leiden. Als de bezoeker bij Bol.com iets koopt, ontvang jij daar een percentage van. Zo kun je natuurlijk extra geld verdienen. 

Amazon.com

Wat hierboven geldt voor Bol.com, kan ook bij Amazon.com. 

Vegas 

Vegas heeft diverse producten op het gebied van gezondheid en persoonlijke verzorging. Deze betaalbare producten kun jij ook aanbevelen. Om extra geld te verdienen meld je je aan via de aanmelding. Direct daarna kun jij producten promoten op social media etc.  Over de bestelling ontvang jij een percentage. Daarnaast zijn er nog meer mogelijkheden om extra geld te verdienen. Het gaat te ver om dat hier uit te leggen. Wil jij meer weten? Neem dan contact met me op. 

Woolsocks Verdienen & Besparen

Woolsocks de geld app. Kan dit ook met affiliate link???????
Download de gratis Woolsocks app via de Google Play Store of Apple 
Verdien 2x een giftcard van € 25,00 door 2 vrienden uit te nodigen.
Verdien geld op je dagelijkse uitgaven. Ontdek eindeloze winkelmogelijkheden bij je favoriete merken, bespaar online en in de winkel. 
Bespaar op je uitgaven: Zonder enige inspanning.
Genereer continu cashbacks.
Persoonlijke deals.
Slimme tips om in je kosten te snijden.

PLC Ultima 

https://ultimafarm.com/en/8647845792

ZENIQ

Gratis gedecentraliseerde wallet te downloaden in de Play Store voor Androi helaas is de nog niet voor Apple beschikbaar.
Maak een gratis account aan met onderstaande link: safir.com/ref/bmhbu3t128

Een digitale troef voor een veelbelovende toekomst.

Het ZENIQ blockchain-ecosysteem wordt aangevuld door ZENIQ COIN, uitgegeven in 1% PoW en 99% PoS via ZENIQ HUB.

ZENIQ COIN fungeert als de kern voor veel tokens, van tokenized kunstwerken tot gedigitaliseerde echte activa, zoals onroerend goed of edele metalen.

Waar wacht je nog op om je ZENIQ-munten te kopen?

Mountain Wolf