Mijn reis in Persoonlijke Ontwikkeling.

Gepubliceerd op 15 mei 2024 om 18:12

Het was 2011 dat ik in aanraking kwam met NLP (Neurolinguïstisch programmeren). Daar leerde ik technieken van Tony Robbins, voorheen had ik nog nooit van deze beste man gehoord. Ik ging hem volgen.

Het was 2016 dat ik voor het bedrijf waar ik mee werkte een evenement ging bijwonen is Las Vegas. Daar was een van de gastsprekers Tony Robbins. Wat was ik in mijn element dat ik hem zou gaan ontmoeten. Ik riep: Ik ga op de foto met Tony. Ik was ervan overtuigd dat dit ging gebeuren. Nou zijn verlangens, gedachten, overtuigingen of vibraties enorm krachtig.

Ik was daar met onze dochter, we hadden een normale kaart om in de zaal te zitten. Tijdens onze inschrijving konden we een upgrade doen, wel met een redelijke bijbetaling. Mijn motto op dat moment (gelukkig konden we het betalen), dit doe je, maar eens in je leven.
Daar kom ik nu graag op terug, het smaakt immers naar meer.

We hadden een mooie plek op de 2e rij aan een tafel. Op een bepaald moment kwam Tony onze richting uit, op dat moment heb ik mijn eerste selfie gemaakt met Tony op de achtergrond. Het was dus niet helemaal wat ik in gedachten had, maar wel heel close. Het was goed genoeg, meenemend dat er 13.000 mensen in de zaal zaten.
Ik heb hem nog twee keer van dichtbij op het podium mogen meemaken.

Vanaf 2016 is mijn drang naar Persoonlijke Ontwikkeling alleen maar groter geworden.
Nou heb ik altijd al graag nieuwe dingen geleerd. Echter, tot ik in 2016 na 28 jaar huisvrouw, of ook wel huismus, in de aanbevelingsmarketing terechtkwam, had ik deze 28 jaar zo ongeveer onder een steen geleefd.
Op dat moment ging er een wereld voor mij open. De Ontwikkeling was niet meer te stoppen, ik was niet meer te stoppen. Mij directe omgeving heeft het mij niet in dank afgenomen. Nou was ik altijd al een buitenbeentje, het zwarte schaap zullen we maar zeggen.
Ik moest maar gewoon doen, dan deed ik al gek genoeg.

Ik heb me lange tijd gedragen zoals het van mij verwacht werd, maar dit is niet wie ik ben.
Ik kies nu meer voor mezelf, wil nog veel leren en mezelf blijven ontwikkelen. Dit is waar ik blij van wordt, dit is wie ik werkelijk ben.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.