Ik heb deze vrouw verwaarloosd.

Gepubliceerd op 3 november 2023 om 22:11


Ik heb niet op volle kracht van haar gehouden. Ik heb haar in leugens laten geloven en haar verteld dat ze niet goed genoeg was en ik heb anderen toegestaan ​​om haar te vertellen dat ze niet goed genoeg was. 
Ik heb haar toegestaan ​​gebroken te worden. Ik heb toegestaan ​​dat anderen haar respectloos behandelen.

Ik heb haar laten strijden voor anderen die niet eens voor haar hetzelfde deden. Ik kon niet voorkomen dat mensen haar in de steek lieten en ondanks dat van andere mensen houden. Ze is verlamd van angst gebleven terwijl ze in haar hoofd, met hart en ziel, gevochten heeft.

Deze vrouw heeft het vele malen verknoeid, als een vrouw, een dochter, of als een vriendin, omdat ze niet altijd de "juiste dingen" zegt of doet. Ze is slim en ze heeft geheimen. Ze heeft littekens omdat ze een rugzak met herinneringen heeft.

Sommige mensen houden van deze vrouw zoals ze is, en sommige mensen geven helemaal niets om haar. Ze heeft het goed gedaan in haar leven. Ze heeft het slecht gedaan in haar leven. Ze gaat wel eens naar buiten zonder make-up, en draagt waar ze zich lekker in voelt. Ze is soms gewoontjes en soms een beetje dwaas. Ze zal niet doen alsof ze iemand is die ze niet is. Zij is wie ze is.

Elke fout, iedere mislukking, elke teleurstelling, ieder succes en elke prestatie heeft van haar de vrouw gemaakt die ze vandaag is.

Je kunt van haar houden of niet, maar als ze van je houdt, zal ze het met haar hele hart doen en ze zal geen excuses aanbieden voor de manier waarop ze is.

Deze vrouw is een strijder. Ze is niet perfect, ze is heel veel waard. Ze is geweldig. Ze is geliefd. Zij is dapper! Zij is een dochter, een moeder en een vriendin.

Wat ben ik trots op deze vrouw. Opgeven was nooit een optie voor haar. Elke ochtend kijk ik haar recht in de spiegel aan, want ik ben deze vrouw

Ik ben trots op deze vrouw om te zijn wie ik bent en waar ik sta vandaag!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.