"Ik hou niet zo van mezelf".

Gepubliceerd op 23 juli 2023 om 15:35


"Ik hou niet zo van mezelf". De spiegel bevestigt dit feit: "Het is waar, het klopt".

Dit is de story die je steeds tegen jezelf zegt en daarmee creëer je dit als waarheid. Alleen jij kunt dit beeld van jezelf veranderen.

Wanneer je deze techniek regelmatig gebruikt, zal je al snel verbaasd staan van het resultaat.
Ga nu alleen zoeken naar de gewenste eigenschappen in jezelf en tegelijkertijd in je gedachten creëer je een beeld van je gewenste situatie/beeld.
Vanaf dit moment is dit alles wat je doet. Je zoekt gewoon naar constante bevestigingen van positieve veranderingen: de dingen zullen elke dag beter worden.

Het beste resultaat zal je bereiken wanneer je dit doet wanneer je wakker wordt en net voor het slapen gaan.
Maar oefen deze ook zo vaak mogelijk op de rest van je dag.

Ongeacht de omstandigheden in mijn leven doe ik wat ik moet doen om me opgewekt te voelen. Ik doe dit bewust in plaats van op een primitieve manier te reageren op irriterende prikkels van buitenaf. Dit moet een gewoonte worden. Dia's, visueel of muzikaal, wat u maar wilt, kan helpen om de juiste sfeer te creëren. Idealiter zou het een foto kunnen zijn waarin je doel is bereikt en je je geweldig voelt. Wees er echter op voorbereid dat er een periode komt waarin je geen verandering ziet. Of het tegenovergestelde kan gebeuren. Er zal verandering zijn, maar er zullen problemen onder de vloer vandaan kruipen om je te pesten. Waarom? Dit zijn slechts tijdelijke ongemakken die verband houden met de "verhuizing" naar een nieuw niveau van relatie met de werkelijkheid.

In plaats van uit gewoonte mijn ontevredenheid te uiten over wat ik in de spiegel zie, draai ik me om en begin een beeld te creëren van wat ik zou willen zien. Dit is de uitweg uit het spiegeldoolhof. De wereld stopt en komt dan naar mij toe. Ik loop niet meer. Ik sta stil en zie de werkelijkheid naar me toe komen en een andere wind waait in mijn gezicht. Nu is het de wind van uiterlijke intentie. Deze keer deed ik alles andersom: ik stop met de vergeefse jacht op mijn eigen spiegelbeeld, laat de wereld los en laat hem vanzelf draaien in overeenstemming met mijn gedachten. De spiegelcirkel is nog steeds een gesloten cirkel alleen nu draai ik geen cirkels meer.

Verander je negatieve houding in een positieve. Maak een inventaris van je gedachten en verwijder alle "niet"-deeltjes.

Ontevredenheid, onwil, afkeuring, haat, gebrek aan geloof in succes enz. al deze emoties moeten in een vuilniszak worden geschoven en op de vuilstort worden gedeponeerd. Je gedachten moeten afgestemd zijn op de dingen die je wel wilt en leuk vindt.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.