Hoop.

Gepubliceerd op 7 april 2023 om 13:18

Vandaag trok ik de kaart HOOP van mij kaarten deck Orakel van de feeën.
Op slag was ik verliefd op deze kaarten toen ik ze in Engeland in de winkel van St. Nectans Glen zag liggen. Maar zo ver hoe je niet te reizen je orakel kaarten in allerlei verschillende varianten gewoon bij Bol.com bestellen.

Hoop. 

De fee van hoop vliegt naar binnen om je eraan te herinneren in hoop te geloven, want het is de sleutel tot de deur die je kan wegleiden van je huidige hachelijke situatie. Hoe hopeloos de dingen ook mogen lijken, als je diep in je hart kijkt, zal je spirituele hartswijsheid een sprankje hoop onthullen, en dit kan je naar een mooiere toekomst leiden. Deze fee zegt dat je altijd vol hoop moet blijven, want positieve gedachten en overtuigingen kunnen je toekomst letterlijk veranderen.

Op deze kaart zien we een regenboog - een symbool van hoop - en de vredesduif die naar de fee vliegt, laat ons zien dat hoop en vrede vaak samenkomen en dat alles mogelijk is. Er is iets dat we gewoon een extra boost nodig hebben, dus vliegen de feeën op de vleugels van de duif om ons te laten weten dat ze bij je zijn terwijl je moeilijkheden ondervindt.

Hoopvol blijven terwijl de mensen om je heen vol twijfel en negativiteit zijn, kan extra uitdagend zijn, maar onthoud dat hoop diep van binnenin onze harten komt, het is een uitstekende gewoonte om te cultiveren.

Hartswijsheid en hoop zullen je door alles heen helpen wat er op dit moment voor jou en degenen om je heen aan de hand is, dus heb moed en vertrouwen - de fee van hoop gaat hand in hand met vrede en wonderen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.