Een ode aan alle vrouwen.

Gepubliceerd op 8 maart 2023 om 16:17

Vrouwen leveren elke dag een grote bijdrage aan het welzijn van haar gezin, carrière, persoonlijke groei en vandaag de dag ook steeds meer in de ontwikkeling van technologie!

Op 8 maart 1857 was de eerste geregistreerde georganiseerde actie door werkende vrouwen welke plaats vond in new York. Honderden vrouwen in de kleding- en textielfabrieken gingen in staking uit protest tegen lage lonen, lange werktijden en onmenselijke arbeidsomstandigheden en het ontbreken van stemrecht.

Op 8 maart 1908 vond in New York een grote staking plaats waar naar schatting zo’n 15.000 textielarbeidsters aan hebben deelgenomen.
De dag van de vrouw werd in 1920 uitgeroepen op de Internationale vrouwenconferentie in Kopenhagen waaraan mannen en vrouwen uit 17 landen hebben deelgenomen.


Vandaag is het Internationale Vrouwendag, daarom wil ik alle vrouwen vandaag in het zonnetje zetten. Ode aan alle vrouwen.

Het laat duidelijk zien dat vrouwen in deze tijd een belangrijke rol spelen
in de hele wereld en dan met name in de technologisch- en crypto-industrie in het bijzonder.

Het bewijs dat vrouwen leren zich te ontwikkelen en vertrouwen hebben om een nieuwe toekomst in te gaan, blijkt uit onderzoek dat 37% van de vrouwen in 2022 cryptocurrencies in bezit hadden en erin investeerde!
Dit in vergelijking met 2021 waar het aantal slechts 21% was.

Mastery to Financial Freedom heeft een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan op vele vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.