Droom jij ervan om op je 65e miljonair te zijn? Of eerder?

Gepubliceerd op 15 januari 2023 om 13:47

Al een tijdje houdt het mij bezig: Financiële vrijheid. Nou had ik niet meer de illusie dat het mij zou lukken voor mijn man en ik 65 zouden worden.
Het is niet dat we er niet aan gewerkt hebben hoor, echter het was meer dat we onszelf niet hebben onderwezen op dat gebied.
Onze AOW wordt pas uitgekeerd wanneer we 67.5 zijn en onze pensioenverzekering (woekerpolis) gaat pas uitkeren wanneer mijn man 70 jaar is. Natuurlijk kan het eerder echter dat wordt deze uitbetaling weer bij ons inkomen geteld. Schiet dus niet echt op zo.

Ook ik ben gaan dromen om financieel vrij te kunnen zijn. Sinds er in 2016 iets op mijn pad kwam waardoor ik weer ging dromen. Dromen deed ik letterlijk en figuurlijk al jaren niet meer.

Jaren hebben we er naartoe geleefd met het idee dat we met 65 met pensioen zouden kunnen gaan. Hoe lekker het zou zijn wanneer we konden gaan genieten. Jarenlang geld op de spaarrekening gezet met in het begin het bijschrijven van de rente om te kunnen stoppen met werken en gezond nog leuke dingen te kunnen doen.
Maar helaas pindakaas zal ik maar zeggen. De leeftijdsgrens is opgetrokken naar 67.5. Het leven wordt duurder en het geld op de spaarrekening wordt steeds minder waard. Daar gaat onze droom, het wordt meer een natte droom. Het geld smelt als een ijsklontje in de zon en wij zitten met een pensioenk(r)ater.

Nou ga ik niet bij de pakken neerzitten. Niks doen is geen optie. Daardoor is Mastery to Financial Freedom ontstaan en hiermee wil ik 2 miljoen (vooral) vrouwen begeleiden naar Financiële vrijheid.
Ik heb een online programma beschikbaar om je mindset aan te passen. Vooral ten aanzien van hoe jij geld ervaart. Maar het kan ook op vele andere vlakken een bijdrage leveren. Wil jij meer over dit programma weten of je inschrijven? Klik hier voor meer informatie.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.