Spreid je vleugels en laat los.

Gepubliceerd op 3 december 2022 om 11:42

Dapper ben je eraan begonnen echter je zit vol twijfel, durf ik wel, is het wel goed genoeg, ben ik wel goed genoeg. 
Langs alle kanten zeggen mensen om je heen dat je je kennis moet delen zodat je daar andere mee kan helpen. 

Je zit vol dromen maar durft de gedachten “niet goed genoeg” niet los te laten.
En dus blijf je krampachtig vasthouden aan het oude patroon wat er al zolang zit.

Je grote verlangen is om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken echter dan denkt je: maar wanneer ik mijn dromen niet in vervulling heb zien gaan wie ben ik dan om het andere te tonen. En zo blijf je waar je bent krampachtig vasthoudend met samengeknepen billen en klotsende oksels.

Ondertussen wordt je een ervaringsdeskundige. Blijft kennis vergaren maar durft jezelf niet in alle glorie te laten zien. Dan is er dat moment dat jij jezelf afvraagt wat als? Nu is er nog tijd echter je weet nooit wanneer het je laatste moment zal zijn.
Stel je voor dat het laatste moment is aangebroken en je vraagt je dan af wat als ik het wel gedaan had hoe zou mijn leven er dan uit hebben gezien?

Herken jij jezelf hierin?
Kijk niet terug met SPIJT mooie lieve vlinder maar spreid nu je vleugels en vlieg.
Fladder speels in de wind. Jij mag gezien worden. Het leven is te kort om je leven niet in volle glorie te leven. 

Ik wens je een “rijk” leven.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.